Όροι και προϋποθέσεις χρήσης ιστοσελίδας

Η χρήση της Ιστοσελίδας αυτής συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης της καθώς και των τροποποιήσεών τους. Οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν την σελίδα για τυχόν αλλαγές.

  1. Περιεχόμενο & Σκοπός της Ιστοσελίδας

Αυτή η ιστοσελίδα έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα για το εστιατόριο Ιβιλάι και παρέχει πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων, του μενού, της τοποθεσίας, του ωραρίου, στοιχείων επικοινωνίας καθώς και φωτογραφιών του χώρου και των πιάτων. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς την ταυτόχρονη ενημέρωση της ιστοσελίδας.

  1. Χρήση της Ιστοσελίδας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε παράνομο ή βλαβερό σκοπό, συμπεριλαμβανομένων:

  • Της αντιγραφής ή αναπαραγωγής του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς άδεια.
  • Της δημιουργίας ψεύτικων ή παραπλανητικών πληροφοριών.
  • Της αποστολής ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam).
  • Της διατάραξης της λειτουργίας της ιστοσελίδας.
  1. Αποποίηση Ευθυνών

Το Ιβιλάι δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια ή την πληρότητά τους.

  1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικού περιεχομένου και οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών καθώς και των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι χρήσης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους χρήσης θα υποβάλλεται αποκλειστικά στα δικαστήρια της Αθήνας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας!