Εμείς & Εσείς

?
Το Ιβιλάι

Το εστιατόριο Ιβιλάι έχει μία μακρόχρονη γαστρονομική ιστορία, παραμένοντας τόπος συνάντησης και διασκέδασης στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πλατεία Τσαχπίνη) της Νέας Ερυθραίας, εδώ και πολλές δεκαετίες. Ξεκινώντας από ένα μικρό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο με θαλασσινά εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο εστιατόριο, διατηρώντας την χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλόξενο περιβάλλον που το χαρακτηρίζει.

Σε αυτό το γευστικό ταξίδι, η αγάπη μας για την τέχνη της γαστρονομίας και η δέσμευση για ποιοτικά εδέσματα αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες μας, που και η νέα διεύθυνση υπηρετεί με συνέπεια εδώ και αρκετό καιρό.

O Chef

Ο χαρισματικός Chef, με μεράκι και δημιουργικότητα, μετατρέπει τα φρέσκα υλικά σε μικρά γευστικά θαύματα που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις, με σκοπό του να συνδυάσετε όμορφες στιγμές στο χώρο μας με μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Στο μενού μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες από τον κόσμο της θάλασσας για ένα γευστικό ταξίδι που απευθύνεται σε όλες σας τις αισθήσεις. Παράλληλα ο Chef δημιουργεί διαρκώς νέα πιάτα με μεράκι, παντρεύοντας ελληνικές γεύσεις με την διεθνή κουζίνα και τις σύγχρονες τάσεις τη γαστρονομίας για να έχετε πάντα κάτι νέο να δοκιμάσετε.

Εσείς

Όποια και αν είναι η περίσταση, από μία χαλαρή έξοδο μέχρι μία σημαντική ημέρα, σας περιμένουμε στο Ιβιλάι για να συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί αξέχαστες ιστορίες γεύσης.